Silvercrest SDM800A1-09/10-V1 Instrukcja Użytkownika

Przeglądaj online lub pobierz Instrukcja Użytkownika dla Nie Silvercrest SDM800A1-09/10-V1. Silvercrest SDM800A1-09/10-V1 User's Manual Instrukcja obsługi

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 8
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 0
6
KOMPERNASS GMBH
BURGSTRASSE 21 · D-44867 BOCHUM
www.kompernass.com
ID-Nr.: SDM800A1-09/10-V1
KITCHEN TOOLS
Doughnut Maker SDM 800 A1
Doughnut Maker
Operating instructions
CV_62052_SDM800A1_LB6.qxd 15.10.2010 10:41 Uhr Seite 1
Przeglądanie stron 0
1 2 3 4 5 6 7 8

Podsumowanie treści

Strona 1 - Doughnut Maker SDM 800 A1

6KOMPERNASS GMBHBURGSTRASSE 21 · D-44867 BOCHUMwww.kompernass.comID-Nr.: SDM800A1-09/10-V1KITCHEN TOOLSDoughnut Maker SDM 800 A1Doughnut MakerOperatin

Strona 2 - SDM 800 A1

SDM 800 A1qewrCV_62052_SDM800A1_LB6.qxd 15.10.2010 10:41 Uhr Seite 4

Strona 3 - INDEX PAGE

- 1 -INDEX PAGEIntended use 2Technical data 2Items supplied 2Appliance description 2Safety information 2Preparing the donut maker 3Baking donuts 3Clea

Strona 4 - DOUGHNUT MAKER

- 2 -DOUGHNUT MAKERIntended useThis appliance is intended for baking donuts in adomestic environment. It is not intended for the pre-paration of other

Strona 5 - Baking donuts

- 3 -Preparing the donut makerBefore taking the appliance into use check to ensurethat the appliance, the plug and the power cableare in a serviceable

Strona 6 - Cleaning and care

- 4 -7. After baking the last donut remove the plugfrom the power socket and allow the applianceto cool with the lid open.Cleaning and careImportant!:

Strona 7 - Disposal

- 5 -RecipesBasic recipeThis recipe is enough for about 50 donuts.260 g Flour130 g Sugar1 pkt Vanilla sugar150 ml Milk100 ml Cream3 Eggs3 tbsp Corn oi

Strona 8 - Warranty and Service

- 6 -Warranty and Service The warranty for this appliance is for 3 years fromthe date of purchase. The appliance has been ma-nufactured with care and

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag